Spring naar inhoud

Evenement Agenda

Agenda:
Vrijdag 23 oktober - Gerard Alderliefste - GEANNULEERD
Vrijdag 27 november - Gerard Alderliefste - Nieuwe datum!

Update: vanwege de huidige corona maatregelen hebben we moeten besluiten de concerten van Gerard Alderliefste op vrijdag 23 oktober te annuleren. Er is een voorlopige nieuwe datum geprikt op vrijdag 27 november, deze kan doorgang vinden mits de corona maatregelen dan versoepelt zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester@reghthuyswestzaan.nl

Gerard Alderliefste: middag- én avondconcert
Een inmiddels goede bekende van het dorp, Gerard Alderliefste, komt ons in oktober weer verblijden met zijn prachtige liedjes en verhalen. Op vrijdag 27 november geeft hij maar liefst twee optredens in ’t Reght Huys, in de namiddag én in de avond.

In de namiddag is er een Afternoon-party van 17.00 tot 19.00 uur. De zaal gaat om 16.30 uur open. Deze party bestaat uit een borrel-arrangement (dus een drankje en een gezellig hapje) met een intiem mini concert van Gerard. Hij speelt dan een aantal mooie liedjes aangevuld met verzoeknummers uit het publiek. Een wel heel bijzondere vrimibo dus!
Diezelfde avond geeft Alderliefste vanaf 20.30 uur een volwaardig concert (zaal open vanaf 20.00 uur).

De optredens vinden plaats in de grote bovenzaal van ’t Reght Huys. Bij beide optredens van Alderliefste hanteren we dezelfde formule als bij het optreden van Lisa Ostermann, namelijk 1,5 meter afstand, maximaal 30 mensen en de gezelschappen (maximaal 4 per huishouden) krijgen een eigen plek toegewezen alwaar drankjes en hapjes worden geserveerd.
De toegangsprijs voor het middagconcert bedraagt € 17,50 (inclusief twee drankjes en een borrelhapje). De toegangsprijs voor ’s avonds bedraagt € 20. U kunt ook kiezen voor het speciale arrangement die avond. Dat is inclusief twee drankjes en een heerlijke borrelplank. Voor kaarten mail naar penningmeester@reghthuyswestzaan.nl

Historie:
Lisa Ostermann kwam naar Westzaan . . . (ja, nu echt!)
Winnaar Leids Cabaret Festival 2020