Spring naar inhoud

Evenement Agenda

Agenda 2020
Vrijdag 25 september 2020 - Lisa Ostermann
Vrijdag 23 oktober 2020 - Gerard Alderliefste (2x)

Informatie over beide evenementen verderop deze pagina (scroll naar beneden)

Lisa Ostermann komt naar Westzaan . . . (ja, nu echt!)
Winnaar Leids Cabaret Festival 2020
We meldden het al eerder, maar helaas trok Corona een streep door de volledige voorjaarsprogrammering van ’t Reght Huys in Westzaan. Dus ook door het optreden van Lisa Ostermann, dat eigenlijk in april van dit jaar al zou plaatsvinden. Maar dan nu, weliswaar in een aangepaste coronaproof-vorm, is het dan toch zo ver: cabaretière Lisa Ostermann komt naar Westzaan en zal in de grote zaal van dit prachtige rijksmonument een eenmalig optreden verzorgen.

Ostermann won dit jaar het befaamde Leids Cabaret Festival, wat geldt als dé opstap naar een succesvolle carrière in de grote Nederlandse theaters. Dat dit megatalent nu een intieme locatie als de Reghtzaal in ’t Reght Huys aandoet, is een absoluut unicum. En het goede nieuws is: er zijn nog enkele kaarten.
Op vrijdagavond 25 september is het zover. Er kunnen, vanwege de 1.5 meterregel, 30 mensen als gast bij aanwezig zijn. De grote zaal van ’t Reght Huys is hiervoor ingericht met kleine tafeltjes en stoelen, waar gezelschappen uit hetzelfde huishouden (maximaal 4) bij elkaar mogen zitten. De hapjes en drankjes worden aan de tafeltjes uitgeserveerd, om heen en weer geloop zo veel mogelijk te vermijden.
Een kaartje voor deze avond kost € 25,00. Dit is inclusief twee drankjes en hapjes. Zowel voor als na de voorstelling is er gelegenheid om - op de toegewezen plek – iets te nuttigen. Vriendelijk verzoek om - ook weer vanwege Corona – dit contactloos met uw pinpas af te rekenen. De zaal gaat om 19.30 uur open, het optreden begint om 20.00 uur. Wilt u bij dit uniek intieme optreden aanwezig zijn? Laat dit zo snel mogelijk weten via penningmeester@reghthuyswestzaan.nl (kaarten zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!).

Belangrijk!
Voor, tijdens en na de voorstelling houden we gezamenlijk de coronaregels in acht. Dit betekent:

  • Bij binnenkomst je handen desinfecteren (pompje staat klaar);
  • 1.5 meter afstand houden van je mede-gasten;
  • Niet onnodig heen en weer lopen;
  • Bij gezondheidsklachten als verkoudheid of andere corona-achtige verschijnselen verzoeken wij u thuis te blijven.

Gerard Alderliefste: middag- én avondconcert
Een inmiddels goede bekende van het dorp, Gerard Alderliefste, komt ons in oktober weer verblijden met zijn prachtige liedjes en verhalen. Op 23 oktober geeft hij maar liefst twee optredens in ’t Reght Huys, in de namiddag én in de avond.

In de namiddag is er een Afternoon-party van 17.00 tot 19.00 uur. De zaal gaat om 16.30 uur open. Deze party bestaat uit een borrel-arrangement (dus een drankje en een gezellig hapje) met een intiem mini concert van Gerard. Hij speelt dan een aantal mooie liedjes aangevuld met verzoeknummers uit het publiek. Een wel heel bijzondere vrimibo dus!
Diezelfde avond geeft Alderliefste vanaf 20.30 uur een volwaardig concert (zaal open vanaf 20.00 uur).

De optredens vinden plaats in de grote bovenzaal van ’t Reght Huys. Bij beide optredens van Alderliefste hanteren we dezelfde formule als bij het optreden van Lisa Ostermann, namelijk 1,5 meter afstand, maximaal 30 mensen en de gezelschappen (maximaal 4 per huishouden) krijgen een eigen plek toegewezen alwaar drankjes en hapjes worden geserveerd.
De toegangsprijs voor het middagconcert bedraagt € 17,50 (inclusief twee drankjes en een borrelhapje). De toegangsprijs voor ’s avonds bedraagt € 20. U kunt ook kiezen voor het speciale arrangement die avond. Dat is inclusief twee drankjes en een heerlijke borrelplank. Voor kaarten mail naar penningmeester@reghthuyswestzaan.nl